Thread Rating:
  • 316 Votes - 2.85 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plugin Stopped Working
01-19-2010, 09:15 PM
Post: #7
RE: Plugin Stopped Working
(01-15-2010 08:26 AM)rinogo Wrote:  Hi again Fernando,

There is definitely something strange going on with your techlider blog. Did you recently install any new plugins or themes? The reason I ask is because something seems to be intercepting and redirecting requests. It's possible that it's a .htaccess file that a plugin/theme installed. I can tell that something strange is going on (most likely unrelated to Featurific) because of the following. Try accessing the following URL, which is a directory listing of the Featurific plugin:

http://www.techlider.com.br/wp-content/p...wordpress/

Ok, that works fine. Now, try clicking on 'data_xml.php', which should show the XML generated by Featurific for Wordpress. As you can see, this results in a 404 Not Found error. However, we know for a fact that the file is there, because it was just listed in the directory listing. So, my question again would be "Did you recently install any new plugins or themes?". You may try uninstalling these plugins/themes and seeing if the problem goes away.

As far as the melhor amiga blog is concerned, have you tried uninstalling (and deleting) the plugin and then re-installing the latest version? I tried accessing the data_xml.php file (at http://www.melhoramiga.com.br/wp-content...ta_xml.php ) but it doesn't yield anything useful. THis may just be because the plugin is deactivated, but I still recommend a full uninstallation and reinstallation.

Hope this helps!
-Rich

Hi Rich!

I tried everything you said, but it didn't work out. On Techlider, the slideshow has appeared but it brought only old posts, even when the "Recent Posts" option was active. On Melhor Amiga it didn't show up.

I realized that even after deleting the plugin from the blogs and right after re-installing it, on both blogs, they were already set just like before deleting the plugin folder. Isn't it strange?

Thanks for your attention!

Fernando
Find all posts by this user


Messages In This Thread
Plugin Stopped Working - techlider - 01-14-2010, 12:42 AM
RE: Plugin Stopped Working - rinogo - 01-14-2010, 05:04 AM
RE: Plugin Stopped Working - techlider - 01-14-2010, 06:41 AM
RE: Plugin Stopped Working - rinogo - 01-14-2010, 09:35 AM
RE: Plugin Stopped Working - techlider - 01-14-2010, 10:46 AM
RE: Plugin Stopped Working - rinogo - 01-15-2010, 08:26 AM
RE: Plugin Stopped Working - techlider - 01-19-2010 09:15 PM
RE: Plugin Stopped Working - rinogo - 01-20-2010, 09:50 AM
RE: Plugin Stopped Working - techlider - 01-20-2010, 09:45 PM
RE: Plugin Stopped Working - rinogo - 01-21-2010, 02:02 AM
RE: Plugin Stopped Working - techlider - 01-22-2010, 03:44 AM
RE: Plugin Stopped Working - rinogo - 01-22-2010, 03:52 AM
RE: Plugin Stopped Working - techlider - 01-22-2010, 04:48 AM
RE: Plugin Stopped Working - rinogo - 01-27-2010, 03:22 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Working with .htaccess files jeckert 11 18,807 10-09-2010 03:18 AM
Last Post: rinogo
  Changing the WP post image grabbed by the plugin andydarley 1 7,398 07-14-2010 06:44 AM
Last Post: rinogo
  WordPress Plugin Xarzu 3 4,843 05-29-2010 07:02 AM
Last Post: rinogo
  Will the Featurific Plugin Work On Custom Template Pages bribiz 1 3,802 05-29-2010 07:02 AM
Last Post: rinogo
  Free version stops working after time Guest 3 4,858 03-03-2010 03:55 AM
Last Post: rinogo
  Plugin doesn't work on a fresh WP installation danicasati 1 3,986 11-12-2009 11:37 AM
Last Post: rinogo
  Fatal Error on attempting to activate plugin Guest 10 13,208 05-20-2009 01:44 AM
Last Post: rinogo
  Plugin doesn't appear Guest 1 3,209 03-18-2009 03:20 AM
Last Post: rinogo

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)